Avís del contingut

El material que en aquest bloc es difundeix té com a finalitat aportar i recolzar als educadors/es. Aquesta difusió es fa sense cap fi lucratiu, per això no ens fem responsables de l’ús que els lectors/es li donen.

Si algú es sent molest amb l’ús d’alguna de les imàgens, o si algú no desitja que apareguen determinades fotografies al bloc, soles ha de comunicar-ho i immediatament es retiraran les imàgens corresponents.

Així mateix, les cançons i discos postejades ací són propietat dels seus respectius autors. En aquest bloc són utilitzats únicament per a propòsits d’avaluacio i promoció i sense ànim de lucre. L’usuari, al decarregar qualsevol arxiu, es compromet a eliminar-lo en un temps no major a 24 hores. Repetim: no ens fem responsables de l’ús que aquest puga donar-li. Les cançons i discos que baixen d’aquest lloc deuen ser seues. Si els agrada, no dubten en comprar l’original.

Gràcies.2 thoughts on “Avís del contingut”

 • Bona nit,

  Per baixar arxius des del Scrib demana que paguem. Igual ja ho saps però volia comentar-ho.

  Sóc una fan teva m'encanta la tasca que fas.
  Moltes gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Hola Xelo,

  no crec que et demanen que pagues. Simplement t'has de registrar per poder baixar els arxius, això és tot. Només has de seguir els passos i ja està. Si necessites ajuda, ací estic.

  Ens llegim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *