Benvinguts!

La idea d’aquest bloc sorgeix a arrel de trastejar al Petit món infantil. Inicialment, IDEES MAGISTRALS era una secció d’aquell bloc. Ara, intenta convertir-se en alguna cosa més gran, on podreu participar tots aquells que ho vulgueu i aprofitar-se dels recursos que aniré penjant.

És posible que no trobeu allò que busqueu a aquesta web, per això existeix un recull de blocs sobre educació infantil (el llistat està a la columna de la dreta) i un de recursos diversos (el trobareu al final de la pàgina).

Al final de cada entrada, també podreu valorar les idees que hi apareguen al bloc, si són: interessants, millorables o dolentes.

Desitge i espere que participeu en major o menor grau. Podeu inaugurar la web començant per l’enquesta Què et sembla aquest bloc?.

Moltes gràcies a tots!1 thought on “Benvinguts!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *