Fruites i verdures amb sentiments

Fotografies per a sensibilitzar als xiquets/es sobre el tema de l’alimentació. També seria un material prou bo per a educació emocional.

Sempre es pot muntar una dramatització amb titelles fetes de verdures i fruites. Les poden fer el propis alumnes i ens podem inventar entre tots una història sobre l’alimentació.

Crec que funcionaria millor en xiquets/es de 5 anys, però no ho he portat mai a la pràctica perquè no he tingut l’oportunitat. Si algú ha fet alguna cosa pareguda, seria interessant que comentara com va eixir la cosa.

Actualització 13/12/08: Aquestes imatges pertanyen a un llibre que es diu “Vegetal como sientes”. Els autors són Saxton Freymann i Joost Elffers; l’editorial Etuscania. Per saber més, cliceu a la imatge de la portada del llibre (accedireu a la web de l’editoral).

Actualització 17/12/08: Al bloc Poesia Infantil i Juvenil han publicat una entrada utilitzant aquestes imatges afegint uns quants poemes de la Isabel Barriel sobre els aliments. Els ha quedat molt bé! I ací us deixe l’enllaç: Fruites i poesia amb sentiments (poemes infantils vegetals amb un calendari vegetarià.5 thoughts on “Fruites i verdures amb sentiments”

 • És fantàstic. Amb aquests fotos i uns poemetes d’Isabel he fet un post per al blog que ha quedat genial! Ho publicaré el proper dia 17 de novembre.

  Besadetes

 • ¡Me encantan estas frutas y verdudas!
  A ver si ponéis un traductor para que los castellanoparlantes os podamos seguir.
  Un saludo desde Murcia.

 • Gracias por la idea, surcos. Lo tendré en cuenta. La verdad es que no sabía que el bloc tuviera tanto éxito. Gracias a todos!

  De todas maneras, si buscas el blog en el google puedes traducir la página, pero el resultado no es fiable al 100%. Así, podrás seguir el blog de momento hasta que encuentre un traductor que me guste más.

  Un abrazo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.