Projecte “L’esquelet”

L’any passat les mestres de P5 (Fina, Vanessa i Rosamari) de l’escola on treballe van fer un projecte de treball durant l’hora a la setmana que anaven a l’aula de ciències. Aquesta presentació és la mostra de com va quedar al final.

Per descarregar les diferents pàgines cliceu en aquest enllaç:
Projecte de treball “L’esquelet”


3 thoughts on “Projecte “L’esquelet””

 • hola,
  moltes gràcies per enllaçar-me al teu bloc! M’agradaria si pot ser que em diguis el teu nom i escola per poder-te enllaçar com a visitant al meu…
  Sinó doncs hi posaré el nom del bloc i ja està 🙂

  Moltes gràcies!

  Ah! I felicitats pel teu blog, està molt bé i té idees i coses curioses, com els fruites jeje

  Apa!! Ens veiem per quie!

 • Hola bon dia!
  Sóc mestra d'infantl i he vist que en el vostre blog teniu un projecte sobre l'esquelet i és just el que treballarem aquest trimestre, m'agradaria accedir al contingut per treure'n idees però em dona error i no em deixa veure-ho, què m'ho podrieu passar al meu correu siusplau? o com puc fer per accedir? Us deixo el meu correu per si de cas. Moltes gràcies per adelantat!!
  meritxell.he@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *