Arbres de Nadal molt originals

L’altre dia “passejant” pel passadís de cicle inicial, vaig vore la decoració que tenien penjada. Com portava la càmera a la butxaca no vaig poder resistir-me a fotografiar-la. Aquests arbres de Nadal m’han paregut molt originals i és una molt bona idea que no podia faltar al bloc, jeje. Els han fet els alumnes de 1r de primària, però l’activitat és pot adaptar perfectament per a infantil.2 thoughts on “Arbres de Nadal molt originals”

 • Et desitjo un supermegafeliç 2009. Un brindis, un poemeta i una forta abraçada.

  Mirada, de Hamlet Lima Quintana

  Hay que mirar más allá del horizonte

  o mirar desde afuera para adentro.

  Hay que mirar la mañana en la mañana

  o descubrir al ángel en la noche.

  Hay que mirar los asombros cotidianos

  o ver un arco iris en las lágrimas.

  Por allí pasa el amor

  eternemente esperanzado.

  Besadetes de confetti de colors

 • Eres un sol! Moltes gràcies pel teu regalet. M’ha agradat molt i m’ha fet molta gràcia lo de “besadetes de confetti de colors” perquè jo moltes vegades quan me despedisc dels meus amics els dic:

  Besets de colorets!!! jeje

  Per cert, aquest cap de setmana estaré molt propet del teu poble 😉

  Feliç any nou per tu també!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *