Llibre dels noms

Portada: Nom de la classe.

Pàg. 1: Mascota de la classe.

Pàgines successives: Exemple de nom 1

Pàgines successives: Exemple de nom 2

Penúltima pàg.: Mestres de la classe

Última pàg.: Grup-classe

Contraportada: Collage de fotos

Aquest llibre és ideal per treballar els noms de qualsevol classe de P3. Està fet amb cartolina, plastificat i enquadernat. Es poden fer jocs per a que identifiquen els noms com per exemple tapar la fotografia amb la mà i que els alumnes endevinen de qui és el nom que hi ha a la pàgina.

Per a P5 es podria fer igual, però escribint els noms també en lletra lligada.

L’autora d’aquest llibre ha sigut Fina. Moltes gràcies, eres una artista!3 thoughts on “Llibre dels noms”

  • Jo he fet una cosa semblant, però he tallat la pàgina de cada nen/a per la meitat, de manera que adalt tens la fotografia i a sota, separat, el nom. D’aquesta manera ells mateixos poden jugar a descobrir qui es i buscar el seu nom (ara mateix, reconeixen les fotos i es fixen a l’escola – on estan les fotos amb el nom de tots/es els/les nens/es de la classe).
    Per cert, veig que sou la classe peixos. Heu fet projecte? M’agradaria tenir algun exemple ja que on estic no hi ha costum i penso que pot ser una manera d’aprendre molt engrescadora.

  • Sí, he vist llibres del nom com el que em descrius. Molt pràctic també.

    Sobre el que em preguntes, he de dir-te que enguany no s’ha fet cap projecte de treball, encara que tenim pensat fer un sobre les vaques (perquè la mascota de P3 és una vaca). La classe és la dels peixos pel conte de “El peix irisat”. De moment, en este bloc trobaràs un projecte sobre el cos, per si et serveix. Però, si em dones un poc de temps, vull fer un recull amb informació sobre els projectes i penjar-lo, per a que tingues més idees.

    Moltes gràcies per la teua aportació!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *