Algunes manualitats

Moltes idees per fer manualitats amb els xiquets/es. Les ha realitzat Belén. Moltes gràcies per la teua aportació, cunyà!

Depenent de la dificultat de la manualitat, es pot fer a un curs o a un altre. Si voleu saber com s’ha fet alguna d’elles i quin material s’ha gastat, podeu comentar-me-ho en aquesta entrada. Us respondré encantada amb l’ajuda de l’artista.

Feu clic a les fotografies per vore-les més grans i observar els detalls.

Vaca-llibreta

Caixa i angelet

Lleó-portallapis

Gorra i funda-estoig

Marc de fotos i senyals (per una cara està sà, per l’altra malalt). També es poden fer senyals per a altres coses, com per al lavabo: lliure-ocupat.

Portatisores i joc d’efecte òptic (mirar el vídeo).


8 thoughts on “Algunes manualitats”

 • Hola!!

  M'ha cridat molt l'atenció el joc d'efecte òptic.
  Treballo amb nens i m'encantaria que me'n puguessiu descriure la dificultat i els passos a seguir per poder-lo realitzar.

  Moltes gràcies!

 • Sí, boníssima pregunta!! Fa un parell d'anys que vaig publicar aquesta entrada i clar, en aquell moment la meua cunyada m'ho va explicar, cosa que ara no recorde… Quan parle en ella, li ho preguntaré i us contestaré el més prompte possible, ok?
  Gràcies per la vostra paciència.

 • No se xq no es poblica el comentari,a veure si es publica aquet.
  Hola: Jo estic fen un curs de monitora infantil i juvenil,i ara estic fen practiques en una escola,amb alumnes de 4 anys.Necesito una manualitat,per a 20 nens aprox.La manualitat de la vaca ma encantat,i em sembla q ho podran fer la mar de be,pinten i retallen molt be.Te deixo el meu emeil x si vols contactar en mi.Gracies.

 • Hola, aquesta manualitat que preguntes és molt senzilla. El material bàsic és cartró ondulat:

  – Dibuixes les diferents peces (cara, cos, potes…), les retalles i les pintes al gust.

  – Una vegada sec s'enganxa tot a les tapes de la llibreta.

  No té gens de complicació! L'única cosa que hauràs de fer és crear unes plantilles abans si vols que tots facen els mateix.

 • Gracies x contestarme,el comentari.Si no trobo el cartró ondulat,quina manualitat creus tu q podia fer amb nens de 4 anys,o tenen q fer ells,es per un treball,per el meu curs,per treume el titol,de monitora de lleure,o tinc q explicar com ho fan ells. tanbe monitora infantil i juvenil.Gracies x antelacio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *