Cançó per la pau

Enguany, a l’escola en la que treballe, cantarem tots junts una cançó per al dia de la Pau (30 de gener). Eixirem al pati i farem cercles concèntrics amb els xiquets i mestres agafats de les mans.

La cançó en qüestió és la de “El món seria molt millor” que va fer coca-cola per a un anunci en nadal, crec. Podeu vore un vídeo de la versió en català.
El món seria més feliç
si tots fòssim amics.
Jugar tots junts, cantar tots junts,
seria divertit.

El món seria molt millor
si no tinguèssim por
si sense demanar perdó
poguèssim ser com som.

El món seria més humà
si tots fòssim germans
si ens agafèssim de les mans
com mai ho hem fet abans.

En un altre món
és el món que volem
és el món que volem
en un altre món.

Si us ha agradat, podeu descarregar-la fent clic al box de baix. Si no podeu descarregar l’arxiu, aviseu-me perquè és la primera vegada que utilitze aquesta aplicació.3 thoughts on “Cançó per la pau”

  • Espero que el dia haja estat ben alegre, amb l’espenança a flor de pell, per a que es done un pas des del cant a la realitat.

    Besadetes

  • Estrella, muchas gracias por enlazar nuestro blog y muchas felicidades por Idees magistrals. Genial la idea del traductor que nos acerca un poco más. Des d’Astúries també cantem amb força per la PAU.

  • Una amiga ha penjat al muro del Facebook el vídeo d'aquesta cançó tant màgica. Moltíssimes gràcies per poder descarregar-nos-la i poder-la donar a conéixer als meus fills i als xiquets i xiquetes de la meua aula d'infantil. Gràcies. Ah! Afegiré esta pàgina als meus favorits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *