Estampant verdures i fruites

A P3 estem treballant ara el tema dels aliments i hem aprofitat l’hora de plàstica per fer estampacions amb verdures i fruites. Hem parlat d’elles i de la seua importància en la nostra alimentació. Ací us deixe unes quantes fotos del treball.

Per estampar les verdures hem utilitzat: coliflor, ceba, bajoquí, carlota, carxofa i creïlla.

Per estampar les fruites hem utilitzat: taronja, llima i kiwi
(també queda molt bé la poma i la pera).

Les verdures

Les fruites

És pot fer perfectament als 3 nivells del 2n cicle d’educació infantil.

Actualització 21/3/09: Aprofitant la motivació que ofereix aquesta activitat i amb intenció de posar un títol, els xiquets/es també van confegir “FRUITES” i “VERDURES”. Són dues paraules molt llargues i complicades per a alumnes de 3 anys, així que hem de ser conscients que cal treballar prèviament aquesta forma d’escriure.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *