Fent teatre

Fa poc, durant l’hora del conte, vam treballar a P3 la història de “La rateta que escombrava l’escaleta”. Aprofitant que els xiquets/es van triar el personatge que més els agradava, van fer una careta i sabien el conte molt bé, se’ns va ocurrir que podiem provar a fer una xicoteta adaptació del relat i representar-la de manera informal als alumnes de 5 anys. Així va quedar el conte: amb 4 ratetes, 4 galls, 4 gossos, 2 porcs, 3 rucs, 3 bous i 3 gats!


Aquesta activitat és molt bona per a practicar el llenguatge oral, sobretot en aquestes edats tan tempranes. Però també s’ha de tindre molta paciència, perquè molts xiquets/es es cohibeixen un poc quan tenen públic. Per això, el mestre/a haurà de fer de guia en tot moment.1 thought on “Fent teatre”

  • Va ser molt xulo!!! els nens seu creuen molt!!! I tot i sent tant petits interpreten molt millor del ke en podem pensar. jiijijij Una abraçada Estrella ets una geni, sense lampara pero ja ten regalare unaaaaaaaaaaaa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *