Llibre de rodolins

He d’agrair a Anna i a Vanessa per passar-me aquest material. És un treball que han fet els alumnes de 5 anys per a Sant Jordi. Es tracta d’un llibret on hi ha rodolins amb els noms dels propis xiquets/es. Cada rodolí va acompanyat per un dibuix que han fet ells mateixos. Així és com va quedar el muntatge:

Actualització 25/4/10: Hi ha una companya que m’ha escrit perquè vol descarregar el llibre per ensenyar-lo. Ara ja ho podeu fer a través del següent enllaç: Llibre de rodolins P5 – Sant Jordi


6 thoughts on “Llibre de rodolins”

  • ¡Qué precioso libro se os ha quedado!
    Me gusta la idea de trabajar los parados y la poesía en clase.
    Los dibujos no tienen desperdicio.
    Enhorabuena a los creadores.

  • Moltes gràcies a les dos pels comentaris. L’any passat també es varen gravar en audio i va ser tota una experiència per als menuts, tant al moment de gravar-se com a l’hora d’escoltar-se. Els audios van quedar genial, una llàstima que no els puga penjar al bloc perquè no els tinc :_(

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *