Premi “Compromís Educatiu”

Moltes gràcies Abura del bloc “Rincón de colorines”!!! No s’acaben mai els premis? Quin mes d’Abril més carregat de regals!
Amb aquest detall han volgut premiar i reconèixer públicament a aquells blogc (de pares, professionals i centres educatius) que dia a dia estan demostrant el seu compromís amb l’educació. Va ser creat pel bloc “loquelegustaamishijas”.

El premi “Compromís Educatiu” vol reconèixer i donar valor a:
 1. El compromís per una Educació de qualitat.
 2. L’aposta per la Inclusió de les Tic’s a l’aula.
 3. L’esforç de pares, profesisonals i centres educatius per incorporar les Tic’s al procés educatiu.
 4. La lluita per defendre a través de l’ensenyament Valors com: solidaritat, amor, afecte, respecte, esforç, ajuda, recolzament, compartir i compromís amb el futur dels nostres fills i alumnes.
 5. Reconèixer i valorar l’esforç de les famílies, profesisonals i centres educatius per integrar de forma efectiva en les escoles i en la societat als xiquets i alumnes especials, procurant-los tones d’amor i possibilitant-los tots els recursos al nostre abast.
Els baix premiats podeu repartir aquest premi lliurement a aquells blocs que considereu que estan treballant en aquesta línia.

Les normes de repartiment són:

 1. Publicar una entrada amb els objectius del premi i enllaç a www.loquelegustaamishijas.com.
 2. Publicar en l’entrada el llistat de blocs als qui entregueu el premi.
 3. Comunicar a cada bloc premiat la conseció del premi.

Aquesta vegada premiaré a blocs on crec que els alumnes estan molt implicats:8 thoughts on “Premi “Compromís Educatiu””

 • Hola Estrella , sóc la Marta Grané, autora del Fem música! en primer lloc gràcies per passar-me el premi, però crec que és un premi spam on es vol difondre aquesta web a través dels blocs educatius, he estat remenant la web i no comparteixo per res la ideologia de l’autor.
  Tot i així, m’ha agradat molt el teu bloc i et dóno les gràcies de nou. Salutacions cordials,
  MArta Grané

 • Marta, tranquil·la. És molt possible el que em comentes. Hi ha gent que crea aquests premis amb la finalitat de donar-li tirada al seu propi bloc. Però també, gràcies a ells podem difondre altres blocs molt vàlids.

  És veritat que la ideologia d’aquest autor potser no agrade massa, però a mi m’han agradat les raons per les quals es dóna aquest premi.

  Eres lliure de fer el que vulgues. Soles vull que sàpies que m’encanta la tasca que desenvolupes amb els teus alumnes. Continua així, jo seguiré visitant-te sempre que puga.

  Una abraçada

 • Per cert, moltes gràcies al Bloc de primària del CEIP Ferran Agulló. Vaig a pegar una volteta pel vostre bloc perquè encara no el conec. Una abraçada a vosaltres també.

 • Gràcies Estrella per tot el que em dius i felicitats de nou per el teu bloc.Endavant amb la bona feina! 😉
  Marta Grané

 • Hola Estrella, gracias por tu premio! no conocía tu blog, pero ahora que lo conozco pasaré por aquí de vez en cuando. Soy Cecilia del Blog evgeducinfantil.blogspot.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *