Recollint cançons

Últimament m’he dedicat a buscar cançons per tindre un bon recull i poder accedir a elles amb facilitat. Per això, he pensat crear aquesta entrada per mostar alguns llocs que he trobat on podem descarregar recursos interessants sobre el tema.

LLOC WEB 1:
Si cliqueu a la imatge accedireu al CIBERCANÇONER. Trobareu un llistat de diverses cançons populars. Clicant a cada un dels títols, s’escolta un midi i es veu una làmina amb la lletra i la partitura. Aquestos midis es poden descarregar i també un PDF amb les diferents làmines.

Ací baix podeu vore una mostra del document

LLOC WEB 2:

A més, podem disfrutar de CANÇONS PER ALS INFANTS. Aquesta vegada les trobareu classificades per categories. Es poden veure les lletres i escoltar. També, es poden descarregar els audios i un document PDF amb les làmines.

LLOC WEB 3:

Cançoner

Gràcies al bloc “Sóc.Mestre” he seleccionat algunes de les seues fitxes sobre cançons i he creat aquest nou ÀLBUM PICASA. Són moltes les cançons que cantem a l’escola i no tenim el suport visual que necessitem. Així, podem pintar els dibuixos i penjar-ho a les nostres aules.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *