Premi “Aquest bloc és dolç com la mel”

He de donar les gràcies a Diana del bloc “El Rincón Educativo” per aquest obsequi. La veritat és que em fa il·lusió rebre’l d’ella perquè s’ha fet una gran seguidora del meu bloc i això també he d’agrair-li-ho. Els seus comentaris em fan sentir que hi ha algú a l’altre costat que aprofita tot el que publique.
Les normes del premi són:

Publicar l’enllaç del bloc que el va entregar, deixar un comentari, citar (almenys) 5 coses que són agradables per a tu i després premiar a les persones que desitges.

Les meues coses agradables són:

  1. Crear amb els meus alumnes.
  2. Conviure amb la meua parella.
  3. Fer un munt de fotografies en qualsevol moment!
  4. Sentir-me útil.
  5. Viatjar, viatjar i viatjar!!!

Vaig a passar el premi a:6 thoughts on “Premi “Aquest bloc és dolç com la mel””

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *