Premi “Gràcies, el teu bloc és genial!!”

Diana, ja no sé que dir-te!! Al final hauré de donar-te el títol a la fan nº1 del meu bloc!

Bé, una vegada més he d’agrair a l’autora de “El Rincón Educativo” per otorgar-me un altre premi. Aquesta vegada és de creació pròpia. Amb ell vol donar a conèixer els blocs que més li agraden i que més li aporten. Segons ella, tots/es tenim els nostres preferits, els que més visitem o els que més ens criden l’atenció per diferents motius.

Així, doncs, us deixe les normes del premi:

  • Escriu al teu post què és el que més t’agrada del bloc del qual vas rebre el premi.
  • Deixa un comentari a la persona que te’l va entregar.
  • Proposa com a mínim 3 blocs que es meresquen aquest premi.
El que més m’agrada del bloc de Diana… mmm… Bona pregunta. Però, jo ho tinc molt clar. És la persona que hi ha darrere. No la conec molt, però a través del seu bloc em fa vore que és molt activa, que disfruta amb el que fa, que té il·lusió pels nous reptes que es planteja, que li encanta aprendre coses noves i, sobretot, li agrada COMPARTIR. M’alegre molt d’haver-te conegut. Des d’ací t’envie molta sort i ànims per a que la teua faena siga recompensada.

Finalment, els blocs que més visite i més m’agraden són:

  1. Pescant idees
  2. R@cons
  3. Fem manuals
  4. Baules de color
  5. Recursos tic pel mestr@


2 thoughts on “Premi “Gràcies, el teu bloc és genial!!””

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *