Projecte “Les vaques”

Aquest és el primer projecte en el que participe realment. Ha sigut un treball en equip d’alumnes i mestres del nivell de P3 de l’escola en que ara mateix estic. M’ha encantat formar part de la feina i des d’ací vull agrair a Aure, Rosa Mari i Fina, el fet de tindre en compte les meues idees i fer-me sentir com quasi una tutora més a pesar de ser mestra de suport. MOLTES GRÀCIES, XIQUES!!

El tema del projecte va sorgir a causa de la mascota de les classes de 3 anys. És la Tina, una vaca de peluix molt coqueta. A cada estació de l’any o dia festiu es vesteix amb la seua roba més apropiada. Ella sempre és el fil conductor per a les unitats que anem desenvolupant i cada setmana, en divendres, un alumne/a l’agafa cap a casa per a que li faça companyia i jugue amb ella. És per això que vam pensar que podia ser interessant conèixer més coses sobre les vaques. Així que vam decidir estudiar-les.

Nota als pares (plantilla)

El primer pas va ser enviar una nota als pares per a que ens ajudaren a recopilar informació (llibres, vídeos, fotos, joguines…). Amb tot allò que van portar, vam fer una xicoteta exposició en un racó de la classe. I a partir d’aquell moment vam elaborar un índex del que voliem saber i vam començar a treballar de valent.

A continuació es pot veure un exemple de com va quedar el dossier.


Si us ha agradat i voleu posar-lo en pràctica, podeu descarregar els originals (és necessari tindre instal·lat el Picasa al vostre ordinador).

Projecte Les vaques (P3) – Originals i plantilles


7 thoughts on “Projecte “Les vaques””

 • Una pregunteta que potser és una tonteria però que em pica la curiositat.. Les fitxes amb quin programa les has fet? És el word?? O el Publisher?? Es que t'han quedat molt xules!!! Hem refereixo a les que surten en la presentació. Molt bon treball!!

 • Vam elaborar una plantilla de fitxa amb el marc, la icona i el quadre per escriure el nom, utilitzant el Word. La forma de fer el contingut de cada fitxa varia depenent de la necessitat: amb el word (enunciats i frases), picasa (collage de fotos), o simplement imprimint les imatges i enganxar-les (ja saps, el típic "corta i pega" manual, jeje).

  Espere haver-ho aclarir i tranquil·la que no és cap tonteria la pregunta!

 • Me ha gustado mucho este proyecto, he enlazado las plantillas en mi blog, pordrás ver el enlace en Infantil, 3 años, los animales.
  Me encantaría también enlazar los otros proyectos dos proyectos que tienes en Picasa pero, no he visto las plantillas, las tienes en algún lugar ubicadas???
  Un saludo y gracias por los recursos que ofreces

 • M'alegre de que t'agrade el projecte. El problema és que dels altres no tinc les plantilles perquè no els vaig fer jo. Com dic a l'entrada, aquest és el meu primer projecte realment. Per això tinc tot el material. Sent molt no poder ajudar-te…

 • É lindo seu trabalho. Obrigada por partilhar.

  Noemi do blog da IRIS enviou-me este ursinho que estou a partilhar com você.Espero que goste. Feliz Verão!
  ▒▒▒▒▒█▓▒▒▓█▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▓█
  ▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
  ▒▒▒▒▒▒▒█▓▓█▓▓▓▓▓▓█▓▓▓█
  ▒▒▒▒▒▒▒█▓▓██▓▓▓▓▓██▓▓█
  ▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▒▒█▓█▒▒▓▓▓▓█
  ▒▒▒▒▒█▓▓▒▒▓▒▒███▒▒▓▒▒▓▓█
  ▒▒▒▒▒█▓▓▒▒▓▒▒▒█▒▒▒▓▒▒▓▓█
  ▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓█
  ▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▓█
  ▒▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
  ▒▒▒▒█▓▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓█▓▓▓█
  ▒▒██▓▓▓█▓▒▒▒██▒██▒▒▒▓█▓▓▓██
  ▒█▓▓▓▓█▓▓▒▒█▓▓█▓▓█▒▒▓▓█▓▓▓▓█
  █▓██▓▓█▓▒▒▒█▓▓▓▓▓█▒▒▒▓█▓▓██▓█
  █▓▓▓▓█▓▓▒▒▒▒█▓▓▓█▒▒▒▒▓▓█▓▓▓▓█
  ▒█▓▓▓█▓▓▒▒▒▒▒█▓█▒▒▒▒▒▓▓█▓▓▓█
  ▒▒████▓▓▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▓▓████
  ▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█
  ▒▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓█▓█▓▓▓▓▓█
  ▒▒▒▒▒████▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓████
  ▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓█▒█▓▓▓▓▓▓▓▓█
  ▒▒▒▒▒████████▒▒▒████████

  Passe esse ursinho às pessoas que quiser muito e não quer que desapareçam. (Espero receber o ursinho de volta).
  "Si recibes entre 2-4 ositos te quieren.
  Si recibes entre 4-8 ositos te quieren mucho.
  Si recibes entre 8-10 ositos te quieren muchiiiisimo."
  Espero que eu seja uma delas.

  Bjs
  Teresa

 • Hola,

  El projecte està molt bé. Ara a Primària també ens hem de centrar més a treballar per projectes i aquest any n'hem fet uns quants.

  Continua així de bé.

  *Ana

 • Ana, moltes gràcies per les teues paraules. Espere que a Primària també gaudiu amb els projectes tant com ho faig jo a Infantil. M'encantaria que em feres arribar algun exemple algun dia 😉

  Un abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *