Qualsevol nit pot sortir el sol

Aquesta és una cançó de Jaume Sisa que m’encanta i ja fa temps que la vaig enllaçar als Educavídeos.
L’altre dia vaig estar navegant pel bloc “Fem Música!”. I vaig descobrir que els xiquets/es de 5 anys havien ballat la versió de Dàmaris Gelabert. Em va agradar moltíssim i vaig pensar que podria ser molt bona mostra de com treballar la música en infantil. Deixe penjada la coreografia dels alumnes del CEIP Sant Martí d’Arenys de Munt. US HA QUEDAT MOLT BÉ!4 thoughts on “Qualsevol nit pot sortir el sol”

  • He passat pel teu bloc i no he trobat el conte que em comentes. No sé si és que no l'he vist… Envia'm l'enllaç directe a l'entrada, m'encantaria vore què tal és per decidir si me'l compre 😉

  • Hola,

    Sóc l'Àlex Martínez, de totsona (sóc l'arranjador del tema i el marit de la Dàmaris Gelabert) Ens encanta que feu servir les nostres cançons, per això les fem. Una altre cosa ben diferent és que les regaleu sense el nostre consentiment. Tenim una petita empresa i vivim de vendre els nostres discs. Us agrairia que treiessiu el vincle per descarregar la cançó gratuïtament. Moltes gràcies. (alex@totsona.com)

  • Hola Àlex, tens molta raó amb el que dius, per això vaig elaborar un avís del contingut del bloc on explica que les cançons postejades pertanyen als seus respectius autors. Per això l'usuari es compromet a esborrar-les passat 24 hores. La meua intenció és simplement avaluar i promocionar el material del que escric. Sempre anime a comprar l'original. Tot i així, amb tot el respecte que mereixeu, he tret l'enllaç que em demanes.
    Sóc una gran admiradora de les vostres cançons i pràcitament tinc tots els discos de la Dàmaris.
    Moltes gràcies per la teua visita. No deixeu de donar un tomb de tant en tant 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *