Al·lots – El petit príncep

M’ha arribat a la bústia una proposta d’intercanvi d’enllaços des d’un bloc molt interessant: Al·lots – El petit príncep. Es tracta d’una iniciativa col·lectiva i bilingüe (català-castellà) on persones interessades en la literatura infantil i juvenil (bibliotecaris, mestres, llibreters, etc.) ressenyen novetats de llibres, tant en català com en castellà.

Crec que pot ser una eina molt útil en la nostra tasca docent, ja que com a mestres d’educació infantil utilitzem molt els contes i no tenim una guia on trobar els més adequats. Gràcies a les ressenyes d’aquestes persones et pots fer una idea més clara del que trobaràs al llibre i si et servirà per a allò que vols treballar.

En aquest bloc podrem trobar els llibres classificats per:

 • Autors
 • Títols
 • Edats
 • Puntuació

A més, també trobareu una guia de recomanacions de novel·la juvenil i un consultori per trobar llibres sobre un tema en concret, o aquells que no recordes el títol.8 thoughts on “Al·lots – El petit príncep”

 • Molt bona proposta!! I molt pràctica, de vegades passa que necessites un llibre i et costa horrors trobar-ne l'adequat…

 • Hola als lectors d'Idees Magistrals! Sóc la responsable del blog (tot i que no de totes les ressenyes que hi surten, que les fem entre un grup de persones!!). Només us volia comentar que el blog és el resultat d'unes tertúlies sobre literatura infantil i juvenil que fem a la llibreria "Al·lots – El petit príncep" de Barcelona. Ens reunim un cop al mes (un dilluns al matí, a les 11 h) a la llibreria, i comentem novetats de literatura infantil i juvenil. La gent que s'anima fa la ressenya del llibre que després pengem al blog perquè així tothom les pot consultar, tant si venen a les tertúlies com si no.

  Si a algú li pot interessar assistir a les reunions, pot posar-se en contacte amb mi a través del correu librosfera(arroba)gmail(punt)com.

  Gràcies a tots per les vostres visites, i esperem que les nostres ressenyes us segueixin sent d'utilitat!! 🙂

 • Wapa et deixo un altre joc literari, aquest cop amb invitació a una nova xarxa social de mestres. Mira't-el (uf quin jaleo no se com escriure aquesta paraula…) Gràcies!!

 • Quan tornis t'agobiaras però.. tinc un altre premi al meu blog per a tú!!! Fem una cosa, quan tornis mira't el meu blog i recull els premis que vulguis jejeje. Bones vacances!!

 • Oh, vaja! Diana, quantes coses!!! Quina sorpresa! Aquests dies no he estat per ací i ja veig que no es pot deixar un bloc tot sol!!! jejeje. Moltes gràcies per tot el que m'envies. Quan puga publicaré alguna coseta 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *