Pluja de premis!

Sé que he tardat un munt, però, per fi, he acabat l’entrada que tenia pendent. Diana de “El rincón educativo” cobreix Idees Magistrals amb un munt de premis! MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

Premi “Amigues Blogueres”

La finalitat d’aquest premi és aconseguir fer una cadena d’amigues blogueres (i supose que també amics, encara que especifica xiques…) i que el premi arribe al major nombre de persones possible. Es deu exhibir el premi i proposar als diferents blocs. A mi m’agradaria donar-li’l a una bona companya que comença ara en aquest món: ESTER va pel teu “Trencaclosques”. Enhorabona!

Premi “Roxie”

La norma és senzilla: nomenar coses que t’agraden sobre els temes següents.
  1. Música: Macaco a tope!
  2. Televisió/cinema: Perdidos (Lost), la millor sèrie en diferència! I qualsevol pel·lícula de terror psicològic.
  3. Països que t’agradaria conèixer: Japó, India, Egipte… de moment tinc aquests com a objectiu en un futur que espere que estiga pròxim 😉
  4. Colors favorits: El roig sense dubte, encara que últimament m’està pegant pel lila i el negre.
  5. Hobbies: Bloguejar, facebookejar, vore sèries i pel·lícules, jugar a la xbox, llegir, esquiar…

Aquest premi li’l passe a: LA CLASSE MÀGICA de “fem manuals” i CAROLINA de “pasito a paso”.

Tres premis en un!

Un día, te sientes como cambiar … Cambiar … cosas, su actitud, su rutina, decidió expresar sus ideas, sentimientos, opiniones, intercambiar experiencias, ideas, experiencias, registrar sus deseos, sueños, planes, lágrimas, sorpresas, alegrías, conocer gente y tener relaciones profundas con algunos de ellos, quería aprender, estar dispuesto a enseñar y también sentir el deseo de cumplir la misión que el Señor te bendiga y luego … usted decide dejar un toque especial a su vida. Así hice este sello para hacer este día inolvidable. (text de la font inicial)

Normes del segell:

  1. Publicar la imatge i les normes de la junta al bloc.
  2. Enllaçar el bloc que li va donar el segell.
  3. Seleccionar i donar el segell a 10 amics.
  4. Avisar a tots els seleccionats.

Realment no vaig a nomenar a 10 amics ja que pense que són massa. Així que propose al “Rincón de colorines” i “Aprendre a ser mestra”.

Aquests són alguns dels detallets que tenia acumulats. Encara em queda pendent algun joc literari que altre. Pròximament, eixiran publicats. Almenys això espere ^_^6 thoughts on “Pluja de premis!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *