Açò és Halloween!

Amb aquest vídeo us vull desitjar que passeu un fantàstic Halloween! És el primer tema de “Malson abans de Nadal” de Tim Burton (pel·lícula que m’encanta, per cert). No l’he trobada en català, però espere que us agrade.4 thoughts on “Açò és Halloween!”

 • Hola Rosa, no t'ho agarres així!! jajajaja. No estic dient que heu de celebrar Halloween. Ni molt menys! En una altra entrada vaig comentar que hi ha escoles que el celebren i com aquest és un bloc que intenta ajudar als mestres d'infantil en general, se'm va ocorrir penjar alguna cosa sobre aquesta festa. La gent és lliure de triar el que més li agrade, no?
  Si et quedes més tranquil·la, jo no he celebrat mai el Halloween, jejeje.

 • Hola ESTRELLA!!
  Era una broma….seriosa.Evidentment que tothom pot celebrar el que vulgui. Però… darrerament sembla que allò que és forani sempre és milor que allò propi… i em posa dels nervis.Halloweens, Pare Nöels, i otras hierbas!! Brff!!!
  Una abraçada!!
  Rosa

 • Entenc perfectament la teua postura. Molta gent opinem com tu. Quantes més festes, més consumisme, més diners per les empreses… ja saps com funciona la societat… Però bé, com jo no guanye res per penjar idees per treballar diverses festes, doncs ho faig més que res per ajudar als companys/es del gremi 😉

  Ens continuem llegint!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *