Primer any d’idees!

Aquesta entrada en realitat l’hauria d’haver escrit al principi del mes, ja que va ser quan Idees Magistrals va complir el seu primer anyet. Però bé, mai és tard solen dir, no?
La veritat és que amb els canvis i faena que he tingut últimament (i el que tindré) no em puc dedicar tant com voldria al bloc. Ara sóc tutora de xiquets/es de 4 anys d’una escola nova (ja sabeu el treball que porta això) i a més no tinc accés a internet des del lloc on visc entre setmana. Així que faig les revisions i escrits pertinents del bloc en cap de setmana.

Dir-vos que jo continue igual d’il·lusionada amb aquest projecte. I més quan veig com han augmentat les visites durant aquests primers mesos d’escola (més de 200 al dia, increïble!) i també les subscripcions i seguidors. No em puc queixar, la veritat.

Espere que, durant el pròxim any, tot continue com fins ara; que, encara que és possible que Idees Magistrals no estiga tan actiu, continueu visitant-lo comentant i aprofitant tot allò que trobeu interessant. La seua autora us dóna les gràcies per estar a l’altre costat de la xarxa.

Així que, com sempre dic: ens continuem llegint!3 thoughts on “Primer any d’idees!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *