Treballant el conte de “La Castanyera”

L’any passat ja vaig escriure una entrada amb el text del conte i les làmines en color per mostrar-lo als infants. Avui adjunte les imatges però en blanc i negre per si voleu utilitzar-les per muntar fitxes o simplement per a que les pinte el vostre alumnat.

A més, també existeix aquest vídeo al youtube, perfecte per a passar-lo a la vostra aula amb un projector.

I com no, no podia faltar la famosa cançó de “La Castanyera” de Dàmaris Gelabert.2 thoughts on “Treballant el conte de “La Castanyera””

  • No cal que descarregues el vídeo, el pots visualitzar directament si tens connexió a internet. De totes formes, hi ha eines per descarregar-lo. Investiga un poc pel google. No tindrà totes les respostes però sí moltes, jeje.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *