Treballem “La Castanyada” 2

Amb prou de retard, per fi podeu vore acabat el dossier que van realitzar els meus alumnes de P4 durant les dues setmanes prèvies a la Castanyada. Falta penjar els originals que hi ha al final de l’àlbum; com els va preparar la meua paral·lela, de moment no els tinc. Se’ls demanaré i també els penjaré quan puga.

Dossier “La Castanyada” (P4) – Exemple


4 thoughts on “Treballem “La Castanyada” 2”

  • Quin dossier més xuloooo! Si és que sou unes artistes, felicitats!
    M'ha fet gràcia, perquè jo quan corregeixo també poso les caretes contentes o tristes. És molt visual pels nens i nenes d'Infantil!

  • Està súper bé, algú en té un de P3 i de P5, estaria bé poder-ne veure d'altres. M'agradaria saber com ho puc guardar per utilitzar-ho el curs que ve amb els meus alumnes. Gràcies pel vostre treball tant ben fet.

  • De moment no conec ningú que tinga de P3 i P5. Ha sigut una idea que va sorgir enguany. Si en faig per als altres nivells, no dubtes que els penjaré 😉
    Per descarregar el de P4 has d'entrar a l'enllaç "Dossier La Castanyada (P4) – Exemple". Allí hi ha una opció per descarregar. És més fàcil si tens instal·lat a l'ordinador el picasa. De totes formes podràs baixar-te els originals pròximament quan els penge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *