Ajudant a Haití

S’acosta el dia de la Pau i a l’escola en la que treballe s’ha proposat celebrar-ho ajudant als haitians. Mestres, alumnes i famílies anirem recollint unes quantes donacions en una urna per a fer-les arribar a una ONG que estiga en contacte amb el país. És una bona idea per fomentar la solidaritat en tota la comunitat educativa. Si encara no sabeu què fer el divendres als vostres centres, podeu tirar mà d’aquesta proposta.

Des d’aquest bloc volem animar també de manera més individual a que participeu amb el vostre granet d’arena. Us deixe una relació de números comptes en aquest enllaç: Cuentas ‘de emergencia’ para hacer llegar la ayuda a los damnificados por el terremoto (elmundo.es).3 thoughts on “Ajudant a Haití”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *