Abecedari per P5

La Marta Bosch va voler enviar-nos totes les dites de l’any però no va poder. En canvi, sí que ens ha pogut ensenyar el seu abecedari per penjar-lo a les classes de P5. Moltes gràcies!6 thoughts on “Abecedari per P5”

 • Hola a tots i a totes!
  Som unes noies que estem cursant 3r de Magisteri d'Educació Infantil. Ens agraden molts els recursos que oferiu, els trobem realment enriquidors per la nostra futura tasca docent! Nosaltres, en una assignatura de Noves Tecnologies de l'Educació, hem creat un blog. En un primer moment intentem presentar als nostres visitants noves propostes per fer pel que fa a la utilització de les TIC; tot i que, properament ampliarem els temes a tractar, i compartirem recursos i experiències també. Hem afegit aquest blog a la nostra llista de blogs! Si voleu visitar-nos, aquesta és la nostra adreça:

  http://somnisdecolors.blogspot.com/

  Animem a tothom qui ho desitgi visitar-nos, i enriquir-nos mútuament! Seguim en contacte! Moltes gràcies

 • Hola!
  Emilia i Diana, moltíssimes gràcies pels detalls! La veritat és que tinc uns quants pendents per penjar-los al bloc. A vore si tinc una estoneta i els publique un dia d'estos… Massa ocupada estic últimament…

  Mestres d'Infantil, he vist que sou de Reus, no? Curiosament jo estic treballant ara allí. Què xicotet que és el món! Bé, a banda d'això, veig que heu portat a terme un molt bon bloc. Gràcies per enllaçar-me, de seguida ho faig jo amb el vostre. Espere que guan acabeu la carrera també el continueu!

  Una abraçada a totes

 • Hola Diana,
  fa un temps vaig baixar-me aquest abecedari que vas penjar per treballar-lo amb el meu fill petit. Ara estic fent un joc "d'endreçar les lletres" amb aquestes imatges. O sigui desendreço les lletres de la paraula i ell l'ha d'escriure a sota. Ho volia penjar al bloc perquè qui vulgui ho faci servir. Et sembla bé? Ho dic perquè com que el document original no és meu, prefereixo comentar-ho!
  Moltes gràcies!

 • Hola Àfrica,
  l'administradora sóc jo, no la Diana, jejeje.
  M'alegra que hages utilitzat l'abecedari pel teu fill, per això està.
  Pots enviar-me el que vulgues a l'adreça del bloc per penjar el material que tingues i si em pugueres dir la font encara millor. Envia-ho a ideesmagistrals@gmail.com
  Una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *