Un gran descobriment!

Gràcies al SOMNIS DE COLORS vull presentar-vos un altre bloc digne d’una menció especial: Noticiucas de Infantil. S’ha creat amb la intenció de que els infants del CEIP Valdàliga puguen escriure i expressar les seues vivències amb el seu propi llenguatge. És per això que trobareu estructures lingüístiques molt infantils, a voltes il·legibles per als adults, però que, amb l’ajuda de la transcripció, les entendreu molt bé.

La veritat és que aquest sí que és un bloc d’infantil fet pels propis xiquets/es. Aquest deuria ser sempre l’objectiu per crear-ne un amb els alumnes més menuts de l’escola. És una forma molt més lúdica i motivant de treballar la lectoescriptura a infantil. I a més, és realment divertit llegir aquestes “noticiucas”! Segur que els pares d’aquests xiquets/es estan molt orgullosos d’ells, jeje.

Enhorabona als creadors per aquest treball tan ben fet!



3 thoughts on “Un gran descobriment!”

  • Chus, això és el que ens explicava Isabel Rios, no? jajajaja. Sí que és un estil a això, jo ni me'n recordava…

    Mestres, és una passada de proposta! Quan ho he llegit al vostre bloc, no he pogut deixar-ho còrrer. He pensat: Açò ho han de conèixer tots els mestres d'infantil!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *