Plou a la classe!

Aprofitant el treball que estem fent sobre el mar, voliem introduir el cicle de l’aigua. Vam pensar que una forma divertida de fer-ho seria construint un núvol per a penjar-lo al sostre. I la veritat és que ha sigut tot un èxit!

Material necessari:

 • Núvol dibuixat en un troç de paper continu
 • Esponges
 • Pintura blau fosc i clar
 • Gotes dibuixades en fulls de cartolina blava
 • Punxons i felpes
 • Fil
Procés d’elaboració:
 1. Pintar el núvol amb diferents tons de blau, estampant amb les esponges.
 2. Deixar eixugar.
 3. Retallar el nuvol i enganxar-lo al sostre amb xinxetes.
 4. Punxar les gotes i enganxar un fil a la punta.
 5. Col·locar les gotes al núvol simulant que plou.

I ja tenim el nostre núvol!5 thoughts on “Plou a la classe!”

 • Hola, molt xulo! Està molt bé treballar en un pla diferent i que sigui mòbil! però crec, si em deixeu que us ho comenti, que sota la contemplació del nou currículum, encara hagués estat millor que cada infant hagués pensat i elaborat la seva pròpia gota! De vegades els hi donem tot massa mastegat i no deixem que utilitzin el pensament!

 • Sí, és possible. Però també depen del que vulgues treballar. Una altra manera seria que dibuixaren ells la cara de la gota. El que passa és que no teniem massa temps per fer aquesta activitat, així que la vam allegerar un poc.

  Tots els comentaris i idees són benvinguts! Gràcies

 • Hola Estrella, sí de vegades ja passa que es volen fer masses coses i s'ha de tirar pel dret.

  Per cert, merci per deixar-vos comentar i enriquir!

 • Estrella molt maco aquest recurs! Nosaltres a la uni estem fent un projecte de l'arc de Sant Martí i també haviem pensat de fer alguna cosa semblant a aquesta, però amb endevinalles dels fenòmens meteorològics. És a dir, cada gota d'aigua estarà escrita amb l'endenvinalla, i a l'obrir la gota d'aigua, es trobaran amb el dibuix del fenomen corresponent.

  Per cert Estrella, tens un detallet al nostre bloc.

  Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *