BALDUFA D’OR

La gran notícia de la setmana és que aquest bloc, Idees Magistrals, ha sigut guardonat amb la baldufa d’or del IV Premi Espiral Edublocs 2010!!! No sabeu la sorpresa que em vaig endur quan vaig vore que a la categoria de blocs de mestres d’infantil estava el meu bloc al 1r lloc!

M’agradaria donar les gràcies a l’Associació Espiral Educació i Tecnologia per la feina ben feta, així com al jurat per haver pensat que em mereixia aquest reconeixement. La veritat és que em dóna molta força per continuar endavant amb aquest petit projecte.

Voldria agrair també tot el suport rebut d’alguns dels meus lectors i seguidors. Les seues paraules a través dels comentaris deixats a la candidatura han sigut molt gratificants, i algunes d’elles molt especials:

 • El blog “Idees Magistrals” es como una especie de teléfono de la esperanza… (Pep Ferrero)
 • Valoro el esfuerzo que hacen los profesores de hoy en día, que no se limitan a estudiar y aplicar un temario, sino que inventan cosas nuevas cada día. (Vero)
 • Es como una red educativa pequeñita… (Anna Morales)
 • Este blog fue el primero que visité sobre educación. Después de ver todo lo que en él había publicado Estrella pensé que sería una buena idea hacerme uno… (Diana)
 • Gràcies al seu esperit de compartir tots hi sortim guanyant (Rita)
 • …pero lo mejor que se puede admirar, es la ilusión con que lo comparte todo, y cabe remarcar que es TODO, con cualquier persona que entre a curiosear por “Idees Magistrals”… (Núria)
 • A més l’Estrella es una grandisima persona (Laura)
 • Una web completa, treballada, actual, propera i divertida! (Txari)
 • T’admire (Maria Lanzas)

Mil gràcies a tots ells!

Tampoc se m’oblida la gent que col·labora aportant les seues pròpies idees. Part del premi també és vostre. Sense vosaltres aquest bloc no seria el que és.

Dit tot açò, m’agradaria dedicar aquest premi a la meua família, però sobretot a ma mare, mestra jubilada, que ha dedicat molta part del seu temps als seus alumnes i a l’escola, treballadora i innovadora fins al final. Ella sí que ha tingut idees magistrals en esta vida i, per això, és la meua font d’inspiració.

I com no, vull dedicar-li unes paraules a la meua parella, per estar sempre ahí i aguantar les meues sessions “autistes” i interminables davant de l’ordinador. Gràcies per ser com eres!

Ens veiem en Madrid!4 thoughts on “BALDUFA D’OR”

 • Enhorabuena por el primer premio!!!

  Qué dedicatoria más bonita. Me he emocioando con las palabras a tu familia.

  Ahora a seguir trabajando, como ves, vale la pena!!

  Vero

 • Felicitats Estrella! T'ho mereixes de debò! Aquestes petites coses són les que et donen força per seguir endavant i et motiven molt més. Així que gaudeix d'aquest reconeixement perquè has fet una feina molt ben feta! Petons!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *