Contes: La cuca de llum

És molt curiós el que pot arribar a passar per aquests móns cibernètics… Pilar Arnaus es posa en contacte amb mi pel següent motiu:

Molt bon dia,
el darrer correu que vaig rebre anava d’una representació teatral de La cuca de llum. Una companya meva i jo hem editat 2 contes amb Barcanova sobre La cuca de llum. Penso que l’adaptació va sortir de la idea dels nostres contes. Voldria dir-vos que els 2 contes editats els tenim adaptats per representar amb nens de 5 i 6 anys on tota la classe pot sortir a l’obra.
Si us interesses aquest material el podem proporcionar a través d’aquesta web, jo sóc l’autora i la meva companya la il.lustradora, a vegades anem per les escoles a explicar-los fent les il.lustracions allà mateix. Penso que estaria bé donar-ho a conèixer a través d’aquesta web.
Per qualsevol cosa.
Gràcies
Pilar Arnaus

Què us ha semblat? Per a mi és un honor promocionar els seus contes, ja li vaig explicar a ella que era possible que la idea surtís dels seus relats, la meua paral·lela va ser la impulsora i la que coneixia “La cuca de llum” però no se’n recordava de l’autor, ni de l’editorial dels llibres. Així que vam fer l’adaptació de la poca cosa que tenia al cap de quan els va llegir.

A continuació podeu trobar un breu resum de cada llibre i un enllaç a la web de Barcanova amb més informació.

Aquests 2 contes estan escrits i il.lustrats per dues mestres. Són per primers lectors.

Hi ha l’adaptació teatral per fer amb nens de 5 i 6 anys a la web de Barcanova.

Contacte: parnaus@gmail.com

LA CUCA DE LLUM

Es fa de nit i la petita cuca de llum està perduda al bosc, però les estrelles, que ella mira cada nit i fins i tot veu somriure, l’ajudaran a tornar a casa.

LA CUCA DE LLUM DESCOBREIX EL NADAL

Arriba Nadal i la cuca de llum descobreix al bosc un petit avet que està trist perquè vol ser gran com els avets grans per celebrar el Nadal. Llavors, a la cuca de llum se li acut que pot ajudar aquell petit avet.
Com s’ho farà?4 thoughts on “Contes: La cuca de llum”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *