Teatre: La cuca de llum

Ja tenia ganes de publicar aquesta entrada! Ha sigut un treball molt intens, que m’ha ocupat gran part del meu temps, però que finalment ha valgut la pena.

Si mai voleu preparar una obra de teatre amb els vostres alumnes, ací us deixe tot el que necessiteu per portar endavant “La cuca de llum”. En ella es treballen valors com la solidaritat i l’amistat.

Guió “La cuca de llum”

MÚSICA

TEMA 1: Amaneix

TEMA 2: Granotes

TEMA 3: Cargols

TEMA 4: Esquirols

TEMA 5: Marietes

TEMA 6: Mussol

TEMA 7: Cançó de la felicitat

Vam tindre molta sort amb el tema de la música ja que una de les mares es va oferir per tocar les cançons amb el piano. L’ambientació musical en viu i en directe queda molt més personal i bonic que si es fa amb un equip de so.

VESTUARIS

Croquis del vestuari

Per elaborar el vestuari vam tindre l’ajuda de les mares, les quals també van aportar un munt d’idees per fer-los. Sense elles no haurien quedat ni la mitat de bonics!

RESULTATS

I bé, amb molt d’assaig i col·laboració de les famílies vam aconseguir una petita i alegre obra de teatre.

Estrena al Teatre “La Salle” – XXX Mostra de Teatre de Reus

Passe especial per les famílies a l’Institut Baix Camp de Reus

Nota: M’encantaria poder mostrar el vídeo de l’obra, però no tenim els permisos d’imatge necessaris per poder penjar-lo al youtube. Així que ens tindrem que conformar amb les fotografies.

M’agradaria donar les gràcies per damunt de tot a la meua paral·lela. Noelia, sense tu açò no hauria estat possible. Gràcies per “obligar-me” a crear aquesta obra. Formem un GRAN EQUIP!2 thoughts on “Teatre: La cuca de llum”

  • Bueno Estrella, el treball ha valgut la pena… realment vaig ser jo la que et vaig animar a fer el teatre amb els petitons però entre les 2 vam fer moltíssima feina, moltes hores de dedicació, nervis i ganes de fer!! sense tot això no hagués estat possible!!! ens van fer sentir orgulloses tots els animalons del bosc.. ho van fer mb! i els regalets de les mares… emocionant!!! si la vida ens dóna una altra oportunitat de treballar juntes.. molt més que faríem!!! un fort besito!!! M'HAS FET CAURE LA LLÀGRIMA quan he llegit les gràcies que m'has donat!!!! merci a tu! Noelia!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *