3a edició dels Premis Blocs Catalunya

Un any més aquest bloc es presenta als Premis Blocs Catalunya organitzats per l’Associació Stic.cat (Societat de tecnologia i coneixement). Com cada any, el seu objectiu es promoure la creació i manteniment de blocs en català, així com donar-los a conèixer i premiar-ne els més interessants.

El període de votació popular va començar el 17 de juny i s’allargarà fins el 9 de setembre. D’aquest procés eixiran els blocs finalistes de cadascuna de les 10 categories (els 5 primers de cada classificació). La novetat d’aquest any és que, a banda de votar els blocs, els internautes també podran valorar les entrades que els blocaires vagen publicant (mitjançant l’expressió “m’agrada”). Cada 5 “m’agrada” que tinguen els posts suposaran 1 vot per al bloc. Per això és tan important votar al bloc, com les entrades publicades.

Idees Magistrals pertany a la categoria d’Educació. Si penses que és interessant, pràctic, divertit… només seran necessaris uns clics!

Gràcies pel vostre suport i la vostra paciència!


2 thoughts on “3a edició dels Premis Blocs Catalunya”

  • Vaig a votar-te perquè te mereixes guanyar per l'interés i ganes que fiques en el teu treball i per este bloc tant interessant.
    El bagul de les lletres, va quedar finalista en els II Premis Blocs Catalunya, l'any passat, este any no l'he presentat.
    Sort, tens el meu vot.
    Vanesa

  • Com és que enguany no el presentes?? Jo t'hauria votat segur!!! Igual hauries guanyat i tot! jejeje.

    Moltes gràcies pel teu vot 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *