Sensacions en l’entrega dels IV Premis Espiral Edublocs 2010

Després d’estar algunes setmanes sense publicar per falta de temps, m’he obligat a posar-me davant de l’ordinador per contar-vos com va anar l’esperada entrega dels Premis Espiral que es va celebrar el 5 de juny.

Vam arribar a l’Escola d’Organització Industrial de Madrid a les 9:30h. Ens van fer passar a la sala d’actes per començar donant-nos la benvinguda. A continuació, Alfonso Alcántara del bloc Yoriento ens va delectar amb la seua conferència “Los blogs son unos maleducados”. Fins ara pensava que les ponències sempre eren avorrides i poc motivadores, però aquest artista em va demostrar que, amb uns bons raonaments tocats d’humor, pots aconseguir la simpatia de tots els presents.

Per repondre forces ens van convidar a fer un mosset, després ens esperava el millor… Van presentar una nova PDI (pissarra digital) molt completa i, ara sí, va ser el nostre torn!!

Vam anar eixint un darrere l’altre, a cadascú més nerviós (era inevitable). Emocions a flor de pell! Et fan sentir que no estàs gens soles en aquesta blogosfera, que comparteixes molt més del que et penses, que totes les experiències són semblants entre elles…

A més, vam poder posar cares a molts companys virtuals. En el meu cas, vaig conèixer a Vanesa de Tertulias de Maest@s amb la que em vaig poder fer una foto junt a altres companyes com Vanesa d’ El bagul de les lletres i Amaya de Garachico Enclave.


Una altra sorpresa va vindre de la mà d’una de les autores del Cuc-Ràdio i Els primers del Salvat i seguidora d’aquest bloc. Em va nomenar en el seu discurs ja que li va sorprendre que, amb la meua forma d’escriure, fóra tan jove!!! Tot un piropo!

La veritat és que ha sigut una experiència inoblidable. Moltes gràcies a tots per fer-me viure aquests moments!12 thoughts on “Sensacions en l’entrega dels IV Premis Espiral Edublocs 2010”

 • Una part important de l'acte de recollida de premis va ser gaudir i conéixer personalment a les persones que hi ha darrere de cada bloc.
  Em permets copiar-me aquesta foto?

  Besets

  Vanesa

 • Hola Estrella, sóc l'autora de Cuc-Ràdio i des de que vaig veure que havies guanyat estava pendent de veure't.
  No vaig poder acompanyar la Virgínia d'haver-lo fet t'hauria conegut, de tota manera vaig estar pendent del video i et vaig veure recollint el premi.

  Se el que vas sentir, és inexplicable, tu ho expliques molt bé en el post.

  Avui comentava a unes companyes que estaria bé que totes les persones que ens dediquem a certes feines, haurien de tenir un reconeixement similar a aquest en algun moment de la seva vida i a ser possible que no fos a les portes de la jubilació.

  Encantadíssima pel teu premi, també estic contenta per la vanesa i per totes.

  Abraçades i perdona la llargada del comentari

 • Yo no me quedo atrás y también me llevo la foto, es fantástico seguir conociendo experiencias tan valiosas y la tuya me encantó, felicidades!!

 • Enhorabuena!!
  Yo estaba dando un paseo por facebook (entre la 13 o las 14), vi tu enlace, hice click y tatatachan: empezaban los premios de Primaria!!!
  Así que te vi en directo!!!!
  Muy emocionante, casi se me escapa alguna lagrimita a mi también!!!

  Ahora a seguir trabajando!!!

  Besos!!

  Vero

 • Esmeralda, per a mi va ser tota una sorpresa, no tenia ni idea de que em seguireu tan de prop. Tens tota la raó en que deurien de reconèixer el treball ben fet quan encara pots aportar molt i no a les portes de la jubilació. Sempre et dóna forces per continuar. Pense que feu una feina meravellosa, continueu així!!

  Amaya, encantada de que también te lleves la foto!

  Vero, vaya casualidad, no? No pude evitar soltar la lagrimita. Fue muy grande para mí!

 • Hola Estrella!
  El realment divertit dels premis Espiral es el ficar "cares als companys virtuals". Esmeralda i jo vàrem tenir l'oportunitat de fer-ho l'any passat i aquest.
  Els amics dels blocs són companys de viatge que sempre t'acompanyen i et recolzen.

 • hola!!, sóc la Carme, mestra de parvulari a l´escola Sant jordi de Pineda de Mar,només us volia felicitar pel vostre premi edublog 2010, molt merescut!! Gràcies per les vostres idees, si voleu visitar el meu blog dels pollets ,és: elspolletsdelsantjordi, encara que és molt senzill. FELICITATS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *