Vols fer un LipDub?

Sí, amics, això és la moda dels lipdubs!!!

T’ha agradat tant el vídeo que va fer l’Escola Jaume Balmes que també t’has animat a fer un amb la teua escola? Però tens un problema: no tens ni idea de com fer-ho! Tranquils, aquests mateixos artistes han penjat a la xarxa el makingoff. Així ens podem fer una idea de com ho tenim que muntar.

Segons la wikipèdia, un lipdub és un vídeo musical realitzat per un grup de persones que sincronitza els seus llavis, gestos i moviments amb un tema musical. Es sol realitzar en un pla-seqüència, en el cual els participants fan playback mentre sona la música en un reproductor mòbil. No importa la qualitat del so de la gravació perquè és en l’edició posterior quan s’incorpora la cançò com a banda sonora. El fet de que es tracte d’un pla-seqüència fa molt fàcil el procés. Amb aquests vídeos, els seus autors, a més de realitzar de forma col·lectiva una experiència creativa, molt divertida i sense complicacions tècniques, solen mostrar el bon ambient en una institució determinada: escola, institut, universitat, empresa…

Ara ja ho sabeu, només necessiteu una càmera, un radio-cd, música divertida, disfresses i molta gent amb ganes de festa!!!

Us deixe més exemples de lipdubs, el primer és d’una altra escola i els altres dos d’universitats (un poc més professionals, jeje):


Actualització 12/11/10: Un altre exemple molt bo d’una escola de Tenerife: LipDub Colegio María Rosa Alonso1 thought on “Vols fer un LipDub?”

  • Molan! y el otro día vi por la TV (no me acuerdo del canal) que van a hacer un concurso entre varios pueblos, a ver quien se lo curra más.

    Nada, la próxima vez que nos juntemos, convencemos a este gente y rodamos uno!!! jajaja

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *