Com vam celebrar Sant Jordi?

Alicia ens escriu per mostrar-nos com va treballar Sant Jordi i donar-nos una estupenda idea per al curs que ve.

Hola, Estrella!

T’envie un document (ho sent, no m’ho he currat molt, però fa calor i estic espessa) en què es veu com vam celebrar el Sant Jordi: de matí vaig pintar unes roses a la pissarra i vaig deixar uns quants contes, empaquetats de regal, escampats per l’assemblea. Quan vam entrar a classe (jo entrava amb ells, com si no sapiera res), van començar a elucubrar què podia ser tot allò.
Els vaig contar el conte de la llegenda de Sant Jordi, van obrir els regalets i vam disfrutar d’un matí diferent i emocionant.

En fi, em donen aquest link del document: http://www.scribd.com/doc/34578012 i l’he posat com a “públic” (com que he esborrat les cares dels xiquets, no crec que hi haja cap problema legal). Potser així el pots agafar, no?

Doncs res, enhorabona pel blog, és una meravella per a agafar idees!

Fins prompte,

Alicia M. Sanchis.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *