Encarregats

Què tal l’inici de curs? Per fi he tornat i ja puc gestionar el bloc de nou. La veritat és que he rebut molts mails demanant ajuda o oferint recursos. Poc a poc aniré posant-ho tot al dia.

De moment, contestaré a la petició d’Eugènia. Encara que és un poc tard per donar-li el que em demana, espere que ho puga aprofitar. Si no, ja ho tenim pel curs pròxim, no?

Hola!
Em dic Eugènia i sóc mestra d’Educació Infantil. M’agrada molt el teu blog i sempre que puc “xafardejo” a veure quines coses interessants hi ha de nou.
Ara que comença el nou curs, i s’ha de preparar tot perquè dimarts estigui tot enllestit, m’he encallat en la confecció dels càrrecs de la classe, ja que no he trobat imatges que em puguin fer servei per aquesta tasca.
M’agradaria a veure si tu poguéssis penjar algun tipus de material que em servís per això. Fa dies que busco i busco per internet i no hi ha manera de trobar res que em convenci per confeccionar els càrrecs.
Moltes gràcies!!

Gènia

Per una banda, quan necessite buscar un cert tipus d’imatges, sempre ho faig als àlbumsweb de picasa. Això és el que he fet i he trobat un que està molt bé.

Per altra banda, l’Ester té al seu bloc una entrada on es pot veure un cartell ja fet i més imatges per poder crear el teu.1 thought on “Encarregats”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *