2 anyets!

Avui, 1 d’octubre de 2010, aquest bloc cumpleix 2 anys des de la seua creació! Va ser ahir quan ho vaig pensar i no vaig poder evitar emocionar-me pensant en les diferents anècdotes que m’han passat gràcies a ell.

Per un costat, he conegut un munt de gent que, gràcies als seus comentaris i/o les seues aportacions i col·laboracions, m’han ajudat moltíssim. No sabeu com arribe a estar de satisfeta sabent que totes aquestes idees serveixen per a alguna cosa. M’encanta que les pugueu aprofitar en el vostre dia a dia!

Per altre costat, l’experiència d’haver aconseguit la baldufa d’or dels IV Premis Espiral Edublocs 2010 ha sigut increible. No hauria pogut imaginar mai que en tan poc de temps podria aconseguir una cosa com aquesta. Però bé, tot això ja ho sabeu.

La veritat és que en aquest últim any m’he plantejat aquest treball amb molta més responsabilitat perquè veig que està funcionant. I crec que ja toca fer un xicotet balanç: 188 idees (o posts), 324 comentaris, quasi 128.000 visites (amb una mitjana de 500 per dia), 139 seguidors bloguers, 191 subscriptors, 1.423 seguidors al facebook… No em puc queixar gens! Estic alucinant! Moltes gràcies a tots vosaltres per llegir i fer possible que aquest projecte continue.

Per tot i més, vull compartir amb els lectors d’Idees Magistrals la meua alegria i satisfacció en aquest dia tan especial.

Ens llegim!5 thoughts on “2 anyets!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *