Làmines “La cuca de llum”

Marga Roig de la “Fototeca Infantil” ha penjat un àlbumweb basat en l’obra de teatre “La cuca de llum” d’aquest mateix bloc. Són làmines amb imatges, fetes per ella, per poder explicar aquesta petita història durant l’hora del conte a P3 (encara que també es poden utilitzar per als altres nivells).

M’explica que és molt possible que a final de curs siga el conte que representen davant els pares. La veritat és que m’encantaria que ho feren i que després em comentaren que tal els ha anat, intercanviaríem sensacions i ens enriquiríem! Sempre és una satisfacció saber que altres mestres porten endavant projectes que has creat tu, no?

Bé, us deixe l’enllaç per a que pugueu descarregar les làmines. Marga i jo esperem que us facen profit!7 thoughts on “Làmines “La cuca de llum””

 • La veritat és que va estar molt bé. Llàstima que no puga penjar el vídeo pel tema dels drets d'imatge… M'encantaria que el puguereu vore!

  Pot ser que tinga algun conte de gossos, però per a gossos… si trobe algún, t'ho diré! jejejeje

 • Fa poc hem creat un blog per recollir els treballs manuals que fan els nenes i nenes en els tallers extraescolars de manualitats. Moltes vegades entro al vostre blog ja que teniu un munt de recursos educatius molt interesants i idees.
  Us poso a webs interesants per continuar intercanviant idees 🙂

 • Ei, és xulíssim el bloc que heu creat! Us envie molt ànims per portar-lo endavant. Jo també us agregaré als llistats de webs per enriquir-nos 😉

 • Hola, m'agradaria poder disposar de les làmines per poder explicar el conte als meus alumnes i representar-lo però l'enllaç no funciona. Me les podríeu facilitar?

  Gràcies.

 • Hola Elena,
  després de tants anys encara em sorprén veure que utilitzeu els recursos "oblidats". Acabe d'actualitzar els enllaços. No et funcionaven perquè picasa va deixar d'existir i ara s'ha d'accedir mitjançant el googlephotos.

  Gràcies pel teu interés i disculpa les molèsties.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *