Reforçant el castellà

De nou tenim la Marta Bosch que ens escriu per oferir-nos el seu material (aprofitant que ens dóna la benvinguda al nou curs). Aquesta vegada són unes fitxes per reforçar el castellà a 1r de primària.

Hola, sóc la Marta Bosch Artigas,
Aquest curs no tinc tutoria, he acabat tot el cicle d’Infantil i ara faré suport i també unes hores al despatx com a Cap d’Estudis.

Faig informàtica i música a P3, P4 i P5. Aquest any tenim primer de CI, també faré la música, la informàtica i el castellá. De moment només tenim l’especialitat d’anglès. Us adjunto un treball que he fet pels de primer de castellà per complementar els quaderns de JARA de Vicens Vives.

Espero que algú li pugui fer servei.

Si voleu ho podeu penjar en algun bloc de primària. Gràcies a ideesmagistrals!!!

Bona entrada de curs.
Ànims i SalutDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *