Base de dades de nadales

Últimament hi ha molts companys/es que em pregunten d’on poden descarregar les nadales penjades al bloc o que em demanen que els les envie. A causa d’això he decidit crear aquesta entrada amb un recull d’algunes d’elles on podreu escoltar i/o descarregar les que més us agraden.


La intenció és anar actualitzant aquesta base de dades poc a poc, així que si teniu alguna nadala que vulgueu compartir, només heu d’enviar-la al mail del bloc.

Actualització 20/11/16: Ja podeu descarregar un arxiu amb el recull complet de nadales:37 thoughts on “Base de dades de nadales”

 • ¡¡Me encantan los villancicos!!. Qué nostalgia, me acuerdo de cuando los cantábamos en clase.
  A ti seguro que te toca cantar todos los años, jajajaja.

 • jejeje, en això tens raó! I no només cantar, també ballar, fer teatre i fins i tot algun número de circ!! Diàriament en les aules passa de tot i has de ser polifacètica, jajajaja. Pensant-ho bé… la faena de mestra és molt artística! jejejeje

 • Hola,
  Jo si m'aclareixo te passaré Campanetes de Nadal, que l'estic cantant amb els de 3 anys.
  M'agrada molt la idea de fer aquesta base de dades!
  Gràcies!

 • Hola! podría aconseguir la versió midi de "A Betlem va neixer un dia" i " amb la llum del fanalet"? Moltes gràcies!!!

 • Amb el midi te referixes a la base instrumental, no? És difícil aconseguir aquestes bases, però crec que sí que tinc les d'aquestes cançons. Necessite el teu mail per poder-te-les enviar…

 • Moltes gràcies per les nadales, m'han sigut molt útils enguany faré axus jesus… el problema esta ara en com vestir als xiquets jejejej

 • Anònim, està molt clar!! Feu una guitarra de cartó o cartulina per a cada xiquet! I no cal esmerar-se molt en la vestimenta. En que vagen tots iguals, per exemple amb texans i un jersei de coll alt blanc, suficient. Ah! i poden portar un toc de color portant pulseres fetes de garlanda. Seran uns rockers ben autèntics, no?

 • Moltes moltes gràcies! m´heu salvat el festival de nadal, perq ja estava assajant aquesta versió amb els nanos i no sóc capaç de trobar el meu arxiu…. uf!! per casualitat no sabreu o no tindreu la versió karaoke?!? en fin, q igualment ha estat genial trobarvos! q vagin be els festival i cel·lebracions vàries, tans professionals com personals! Salut des de Peralada!

 • bon dia estrella,no tinc gaire clar com es descarreguen, que em podries ajudar o enviar-m'ho per mail, moltes gràcies, sóc mare i mestra a lhora i m'encantaria poder-les fer servir en tots dos casos

 • Bon dia Roser, has de passar el ratolí per sobre la nadala que vulgues descarregar-te i apareixerà un botó amb una espècie de fletxa a la dreta de la cançó. Clica damunt d'ell i apareixeran 2 opcions. Has de clicar en "DOWNLOAD" i buscar la carpeta on vols que guarde l'arxiu.
  Has de repetir aquest procés en cada una de les cançons.

  Espere haver-te ajudat!

 • Hola! Estic treballant amb el xiquets la cançó Campanetes de nadal i Amb la llum del fanalet. Si algú en pogués fer arribar les bases instrumentals li estaria molt agraïda.
  El meu correu és shomedes84@gmail.com

  Gràcies per tot el material que hi ha al bloc perquè és molt útil.

  Sílvia

 • Hola a tots i totes.
  m'he intentat baixar la cançó de Tanca els ullets però em dóna un error. seria possible que algú m'enviés la base instrumental o la cançó encara q sigui amb lletra? El meu correu és montse_tgn@hotmail.com

  moltes gràcies!! 🙂

 • Tens raó Montse! Ho he comprovat i crec que és el meu compte, pareix que he excedit l'ample de banda mensual. Intentaré arregar-lo d'alguna forma, ok?

 • Jo tampoc puc descarregar-me cap cançó… Em diu que he excedit el límit mensual, i com que l'ordinador no és meu, no vull tocar res…

  Algú podria enviar-me les cançons al correu?? Gràcies!

 • Mireia, no et preocupes que el problema és meu. Però ara ja podeu descarregar totes les nadales en un únic arxiu des de l'enllaç "Recull de nadales 2010". Si cliques te portarà a la pàgina de megaupload per descarregar-lo (només hauràs d'esperar 45 segons).

  Et deixe l'enllaç directe per si no ho trobes: http://www.megaupload.com/?d=37FHCR4M

 • Si Estrella, ja hi he entrat, però em diu el mateix, o semblant…i al ser un ordinador que no és meu em fa cosa canviar alguna cosa…

  Si et va bé m'ho pots enviar al correu: mabello7@xtec.cat, si és molta feia tranquila, ja buscaré alguna manera de fer-ho.

  Gràcies,

  Mireia

 • El problema és que l'arxiu ocupa molt i no el puc adjuntar en un mail (és massa gran), per això l'he pujat al megaupload. No entenc per què en aquesta pàgina tens problemes, a mi no em dóna cap… Què et diu exactament??

 • Que la meva IP ja està descarregant algun arxiu. Quan arribi a casa ho faré des del meu ordinador, tranquila!
  I gràcies!!

 • hola necessite la base instrumental de la nadala a 25 de desembre. tinc una versió pero no em coincideix amb el audio que he utilitza. si algu em pot enviar alguna base instrumental liu agrairia molt.
  el meu correu es josepms86@hotmail.com

  gracies

 • Gracies! Molt útil! M'agrada la cançò de les "Campanetes de Nadal". Algú la feta per al festival? Em podria dir una vestimenta??
  Gracies

 • Hola Almu,

  Jo vaig fer l'any passat la cançó de campanetes amb els de 3 anys i anaven vestits de roig i amb una campana feta amb cartolina daurada i decorada per ells amb gomets fent una franja. La duien enganxada pel coll com un pitet. Si trobo alguna foto te la puc passar.

 • Bones !!
  Algú em podria enviar la base instrumental de la cançó "amb la llum del fanalet", he llegit que la teniu…
  Moltíssimes gràcies, em farieu un gran favor!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *