Pensant en nadal…

Fa uns dies Eva Belda preguntava a través del mur del facebook si coneixíem alguna nadala poc religiosa. La casualitat va ser que jo també estava buscant-ne perquè he de preparar el festival de nadal d’infantil. I bé, gràcies a unes quantes persones hem fet un xicotet recull que pot ser interessant.

Per un costat, la mateixa Eva em recomana una cançò molt divertida que pot estar xula per cantar-la amb coreografia estil rock&roll:

AXUS, JESÚS!

Per un altre costat, una molt bona amiga, Núria, m’ha recomanat aquesta altra. És molt bonica, encara que un poc difícil per fer-la amb els xiquets menuts. Però és ideal per als mestres!

I clar, també podem tindre en compte que hi ha molts cd’s de nadales al mercat. Com ens comenta Esther Vallvé, Les 3 bessones tenen un on hi ha una cançò també molt alegre:

LES JOGUINES

Us deixe unes recomanacions de cd’s d’on podeu extraure altres nadales:

Per cert, aquesta nadala de la Dàmaris també és molt bonica:3 thoughts on “Pensant en nadal…”

  • Gràcies per aquestes aportacions la veritat pense que anem tots/es buscant el mateix hi ha una que tambe està molt bé però és en castella "Navidad rock". Jo el que solc fer és buscar al youtube hi ha de tot i la veritat dona idees que no venen mal!!
    Gràcies per tantes i tantes aportacions que ens ajuden a millorar la nostra tasca docent. Besets!!

  • Hola Eva, gràcies a tu per les teues paraules! Jo també busque moltes vegades al youtube. T'ajuda molt a l'hora de muntar una xicoteta coreo per a les cançons.

    Mª Elena, me la van enviar al mail. Si la necessites, envia'm un correu a ideesmagistrals@gmail.com i te la faré arribar, ok?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *