Arbre de nadal reciclat

Des de l’Escola Antoni Gaudí ens volen desitjar a tothom que passem unes bones festes de nadal compartint aquesta idea tan genial!

Hola Estrella!! des de l’escola Antoni Gaudí us volem desitjar unes bones festes de Nadal i un feliç any nou 2011, us envio una bonica foto collage de l’arbre de nadal que hem fet a l’escola, ens ha costat una mica, ja que està fet de material reciclat però el resultat és molt bonic. M’agradaria agraïr la participació de tot el professorat, TEI, monitores de l’acollida matinal i els nens i les nenes de l’escola (des d’infantil a primària) que han participat en el guarniment del nostre arbre. Voldria destacar el nostre conserge Juan Pelicano que ha sigut el dissenyador d’aquest fantàstic arbre nadal i que sense les seves idees creatives la nostra escola no seria la mateixa, és tot un artista!!

Esperem que t’agradi la nostra felicitació!!

Bon Nadal i feliç any a tothom!!

Una abraçada
Cyra Garrido

En aquest vídeo podeu vore el procés de creació:

Arbre de Nadal 2010 from antoni gaudi on Vimeo.

La humil autora d’aquest bloc també vol aprofitar aquesta fantàstica manualitat per a desitjar a tots els seus seguidors, lectors i visitants que passeu un…

bonemptynadal
magistral


Actualització 22/12/10: I parlant d’arbres reciclats, mireu el que m’ha enviat Raül Navarro:

Aquest és l’arbre que hem fet des de l’Associació Veïnal del Raval-Gerreria d’Oliva amb més de 5.000 pots. A més a més, hem decorat boles, ales i campanes amb xapes que després hem penjat a les faroles del barri. Hi han participat molts xiquets del barri i està sent visitat per totes les escoles del poble. Espere que us agrade.1 thought on “Arbre de nadal reciclat”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *