Art amb les pedres del pati

M. Àngels Trimiño vol compartir amb nosaltres un article del seu bloc:

Hola! El meu nom és MªÀngels Trimiño, sóc mestra d’educació infantil i fa temps que segueixo el teu bloc, felicitats per la vostra feina!! m’encanta!!

Avui he decidit enviar una experiència per compartir-la amb vosaltres, i tots els professionals d’aquest petit món com és el nostre, l’educació.

També aprofito per donar-te l’adreça del bloc on pudeu trobar també noves idees, recursos…i compartir experiències.

Et dóno les gràcies per adelantat i espero poder compartir part del nostre temps i dedicació.

L’adreça del meu bloc: http://eideducacioinfantil.blogspot.com/

QUÈ FEM AMB LES PEDRES DEL PATI?
Els nens i nenes acostumen a trobar petits tresors quan surten a jugar al pati de l’escola, i un d’aquest petits tresors sovint són les petites pedres, que obren la seva imaginació, que guarden a les butxaques o a les petites manetes, a l’espera de poder-les compartir amb els seus millors amics i companys.

Doncs bé, durant un temps vam estar recollint aquests petits tresors esperant el dia en el que tindríem una bona idea, i així va ser: les utilitzàvem per fer petites escultures efímeres, fins que vam decidir fer com l’artista Niki de Saint Phalle. Primer vam pintar les pedres de colors diferents, i després les vam incrustar en plaques de fang negre, el resultat: una obra d’art, pedres incrustades.


És una activitat molt original. He donat una volta pel seu bloc i m’ha agradat molt. Sóc la seua primera seguidora! Animeu-vos i seguiu-la també!1 thought on “Art amb les pedres del pati”

  • Em sembla un treball preciós Mª Àngels, us felicito és molt bona idea m'agradat molt. No deixaré de visitar la teva pàgina!!
    Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.