Art amb les pedres del pati

M. Àngels Trimiño vol compartir amb nosaltres un article del seu bloc:

Hola! El meu nom és MªÀngels Trimiño, sóc mestra d’educació infantil i fa temps que segueixo el teu bloc, felicitats per la vostra feina!! m’encanta!!

Avui he decidit enviar una experiència per compartir-la amb vosaltres, i tots els professionals d’aquest petit món com és el nostre, l’educació.

També aprofito per donar-te l’adreça del bloc on pudeu trobar també noves idees, recursos…i compartir experiències.

Et dóno les gràcies per adelantat i espero poder compartir part del nostre temps i dedicació.

L’adreça del meu bloc: http://eideducacioinfantil.blogspot.com/

QUÈ FEM AMB LES PEDRES DEL PATI?
Els nens i nenes acostumen a trobar petits tresors quan surten a jugar al pati de l’escola, i un d’aquest petits tresors sovint són les petites pedres, que obren la seva imaginació, que guarden a les butxaques o a les petites manetes, a l’espera de poder-les compartir amb els seus millors amics i companys.

Doncs bé, durant un temps vam estar recollint aquests petits tresors esperant el dia en el que tindríem una bona idea, i així va ser: les utilitzàvem per fer petites escultures efímeres, fins que vam decidir fer com l’artista Niki de Saint Phalle. Primer vam pintar les pedres de colors diferents, i després les vam incrustar en plaques de fang negre, el resultat: una obra d’art, pedres incrustades.


És una activitat molt original. He donat una volta pel seu bloc i m’ha agradat molt. Sóc la seua primera seguidora! Animeu-vos i seguiu-la també!1 thought on “Art amb les pedres del pati”

  • Em sembla un treball preciós Mª Àngels, us felicito és molt bona idea m'agradat molt. No deixaré de visitar la teva pàgina!!
    Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *