Recursos per PDI

Enguany estic fent un curset telemàtic sobre pissarres digitals. Encara que no he tingut la possibilitat d’utilitzar ninguna, pense que és important formar-se en aquest tema. A més, m’atrau molt la idea de que per fi algun dia tinga una a la classe i necessitaré saber com funciona.

El motiu d’aquesta entrada és que estic descobrint poc a poc com utilitzar una PDI i comence a tindre idea d’on aconseguir recursos. Segur que molts de vosaltres ja sabeu com fer-ho, però si no és així, us deixe l’enllaç a aquesta pàgina on trobar molts materials per ultilitzar-los en educació infantil:

En aquesta mateixa web també podeu trobar recursos i aplicacions per a altres nivells educatius.

Així mateix, existeix una altra web on hi ha una gran varietat de descàrregues per la PDI i per tots els nivells:Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *