Treballant “El món seria molt millor”

Fa 2 anys vaig publicar una entrada presentant “El món seria molt millor”, ideal per cantar-la el dia de la pau. Avui he creat aquest material per poder treballar-la. Són 4 fulls: el primer es pot utilitzar com a cartell per a l’aula, i els següents són les diferents fitxes per P3, P4 i P5.
Al descarregar el document es veu millor.


2 thoughts on “Treballant “El món seria molt millor””

  • Hola, em diuen Veronica i soc mestra d'educacio infantil a la comunitat valenciana. Tinc un problema perque no se baixar-me els documents que poseu. Si li done a baixar, m'obri la pàgina de scribd i desprès al estar tot en anglès ja no se per a on continuar. Com ho puc fer?
    Gràcies

  • Hola Veronica, supose que la pàgina que dius serà per a registrar-se. Simplement has d'escriure les teues dades per crear un compte. És gratuït. D'aquesta manera ja podràs descarregar-te qualsevol document de scribd.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *