Concurs “X(p)rimenta” a Recerca en Acció

He rebut a la bústia aquesta notícia que pot ser us interesse. És un anunci que va dirigit a la comunitat educativa:

Sóc Valentina Caggiano. Visitant el teu bloc he cregut interessant enviar-te informació referent al concurs que organitzem des de Recerca en Acció: X(p)rimenta!

Busquem alumnes i professors que vulguin fer experiments interessants i que els filmin en vídeo. Els millors s’incorporaran al portal www.recercaenaccio.cat i rebran un premi. Es concediran 8 premis diferents, dos per cada categoria (primària, secundària, batxillerat i cicles formatius) i seran tant pel professorat com pels alumnes i el centre educatiu (el més ben valorat). La data límit d’inscripció és el 30 de març i poden enviar els vídeos fins el 30 d’abril de 2011.

Volem donar la oportunitat als alumnes i professors de treballar junts, aproximar-se a la ciència i a la tecnologia, i a que ells mateixos aportin contingut al nostre portal. Tota la informació la trobareu en l’apartat del concurs en el portal.

Esperem que us animeu, tant vosaltres com els vostres alumnes.1 thought on “Concurs “X(p)rimenta” a Recerca en Acció”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *