Vocabulari d’informàtica

Estic disgustada amb la plataforma de scribd… Resulta que ara fan pagar per poder descarregar les publicacions que pengen els usuaris, cosa que no entenc… Per això, a partir d’ara tots els documents els penjaré en issuu. Crec que en aquesta pàgina no te fan pagar res, simplement has de registrar-te per poder descarregar els materials. Si no es així, m’ho feu saber mitjançant un comentari. Ah, i ja us comunicaré el que faig en els que ja tinc publicats a scribd…

Bé, a banda de tot açò, avui us vull mostrar un vocabulari que he creat a l’estil dels de DianaEducació sobre algunes de les paraules que fem servir a l’aula d’informàtica. Jo l’utilitze com a bits cada vegada que anem a l’aula, però també es podria utilitzar per associar imatge i nom.5 thoughts on “Vocabulari d’informàtica”

 • Al llegir aquesta entrada he anat cuita corrents a veure si deixaven imprimir els documents sense pagar, i sí… uf!

  Ara que millor "issuu", aleshores. Gràcies per la informació.

 • Hola xics!

  De moment em va bé l'issuu, sempre que continue així. Megaupload ja l'he fet servir alguna vegada i també m'agrada depenent del material que vull penjar. I Calameo també el conec, és bastant semblant a scribd. Si en un futur tinc problemes amb l'issuu, ja sé a quin passar-me, jejeje.

  Gràcies pels comentaris!!

 • Hola a tots i a totes,
  penjo gairebé tots els meus treballs amb l'SCRIBD al meu bloc i no tenia ni idea que portés tants problemes als usuaris per descarregar-se i imprimir els materials.
  M'interessaria saber a veure com has resolt el fet de passar els documents d'SCRIBD a ISSUU. Moltíssimes gràcies i felicitats per la teva feina.
  Salut,
  Yolanda Roset
  http://blocs.xtec.cat/recursosee
  yroset@xtec.cat

 • Hola de nou Yolanda,

  de moment no he passat cap document dels que ja tinc penjats en Scribd a Issuu per falta de temps. Però es veu que ja es pot descarregar aquest vocabulari sense problema (com comenta Felipe més amunt). Així que supose que, quan tinga més temps, tornaré a penjar tots els altres però aquesta vegada en Issuu. És a dir, me tocará repetir el procés de nou en tots els documents…

  Quina faenassa m'espera per culpa de Scribd!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *