Celebracions i canvis!

Sí, estem de celebracions. I per partida doble!


Des d’ací vull agrair enormement el suport rebut durant aquest temps a tots els seguidors i visitants. Espere que tot continue com fins ara!

Com no podia ser d’altra manera, per celebrar-ho he decidit canviar el look del bloc. Així que ja podem dir adéu a l’antiga imatge:

I donar la benvinguda als nous canvis, que com podeu apreciar són els següents:

  1. Canvi de plantilla intentant respectar l’essència estètica de l’antiga.
  2. Capçalera “nova”. He recuperat la primera que va tindre el bloc.
  3. Remodelació de les columnes i els seus continguts. He eliminat algunes seccions per fer més comprensible la lectura i visualització.
  4. Creació de pàgines. A la part superior del bloc podeu trobar pestanyes en les quals hi ha alguns dels continguts eliminats a les columnes, com són els contes en làmines, altres espais, premis, enllaços i altres blocs.
  5. Creacio d’una secció per als col·laboradors d’aquest bloc. Cada vegada més sovint hi ha gent que m’envia els seus propis recursos per a que les publique, així que he decidit donar-los un espai com agraiment. Podeu trobar el llistat a la columna, després de la bústia de noves idees (si he oblidat afegir algun, disculpeu-me i aviseu-me).

Per acabar, dir que he creat una enquesta per valorar el resultat del canvi de disseny (la podeu trobar a la part superior de la columna). Així mateix, si voleu explicar les vostres impressions d’alguna cosa en concret que us agrade o que es deuria modificar, també ho podeu fer mitjançant un comentari en aquesta entrada. Espere les vostres opinions. Moltes gràcies!

BENVINGUTS A UNA NOVA ETAPA MAGISTRAL!


5 thoughts on “Celebracions i canvis!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *