Decorant les portes dels lavabos… coneixem a Macus Romero!

Ja fa temps que seguisc els dibuixos d’aquesta artista. Mai havia vist el moment de publicar alguna cosa d’ella, però ara ja m’he decidit.
M’ha agradat tant aquesta il·lustració de la Macus Romero, que no me pogut resistir a penjar-la al bloc! La podem utilitzar per penjar-la a les portes dels lavabos en les nostres aules. Segur que queden molt cuques!
Si us ha agradat aquesta il·lustradora, he de dir que té publicat un llibre de contes que pot estar molt bé. Jo encara no me l’he comprat. Si algú ja el té, pot deixar un comentari fent una petita valoració.
Cliqueu a la imatge per accedir a la sinopsi.
Observeu perquè dic que és una gran artista:
Ha realitzat pintures a gran escala per decorar les parets de diferents llocs. Aquesta que veieu la va fer en una biblioteca! Així que, si esteu pensant en muntar una guarderia, escola o alguna cosa semblant, ja sabeu a qui contractar per fer les decoracions!

Podeu seguir els seus treballs visitant la seua web o el seu bloc. I també la podeu seguir al facebook!3 thoughts on “Decorant les portes dels lavabos… coneixem a Macus Romero!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *