El reciclatge

Una vegada més Mercedes Piqueras, mare de l’escola bressol Arraona, m’envia les seues feines plàstiques. Em comenta que m’escriu perquè ha vist l’entrada amb el projecte del reciclatge i clar, el seu fill diu que en P4 va fer un que s’anomenava “Ciutat i escola!” en Sabadell. Se va animar i va anar amb els seus pincells per fer un mural de les tres bessones sobre aquest tema.

El van penjar l’entrada de l’Escola Cifuentes de la mateixa ciutat i els xiquets/es van enganxar adequadament en cada contenidor macarrons, pa dur, paper albal, botelles de plàstic, bricks de suc, períodics, cartró, etc. Després amb tots aquests materials de rebuig van crear robots de plàstic, instruments musicals, etc. Això sí que és un bon taller de reciclatge!

I bé, aprofitant aquest treball tan bonic, he fet una recerca a la xarxa i he trobat aquesta unitat didàctica per P5, amb les seues corresponents fitxes.2 thoughts on “El reciclatge”

  • Moltes gràcies per compartir aquest material tan útil. M'agradaria molt poder descarregar-lo, ja que a l'escola estem treballant aquest tema i em seria de gran ajuda part d'aquestes fitxes. Agraïria que em diguéssiu la manera de poder descarregar-lo. Moltes gràcies.

  • Hola,

    com he dit a l'entrada, aquest material no és meu, l'he trobat a la xarxa i pel que veig els seus autors han desactivat l'opció per descarregar. Et recomane que agafes les fitxes i idees que t'interessen i crees les teues pròpies. És l'única cosa que se m'ocurreix…

    Sort i bon reciclatge!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *