Recursos per a projectes sobre PEIXOS

Avui us presente una nova contribuent de noves idees: Raquel Fernández. M’ha enviat el següent mail:
Hola,
em dic Raquel i sóc mestra d’infantil. He vist algunes vegades el teu bloc i pel facebook. Ara que estic de vacances me l’he pogut mirar sencer i tinc moltes coses per donar-te. No sé per on començar!!

Encantada de poder ampliar el teu bloc amb recursos per tots i totes les mestres!!
Ha sigut una gran sorpresa quan he vist que m’ha enviat un muuunt de recursos diferents, que poc a poc aniré penjant per a que els pugueu aprofitar. De moment us deixe les presentacions que ha utilitzat per treballar el projecte dels peixos a P3.

Com naixen els peixos?

On viuen?


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *